Home

Over Schoonmaakbedrijf Marneth

Wie zijn wij ?

Schoonmaakbedrijf Marneth-Wassink V.O.F. is al vele jaren actief op het gebied van de schoonmaak. In 1966 ontstond het schoonmaakbedrijf Joep Marneth. Jarenlang ging Joep Marneth zelf met ladder en emmer op de fiets de klanten langs voor het wassen van de ramen en het vegen van de schoorstenen. Daar kwamen steeds nieuwe werkzaamheden bij. Tot grote trots en met veel interesse wist hij samen met zijn vrouw en medewerkers het bedrijf steeds meer gestalte te geven. Schoonmaakbedrijf Joep Marneth krijgt alles schoon, wat dan ook, waar dan ook. Samen met vele medewerkers is het bedrijf gegroeid tot een begrip. In 2000 hebben Paul Wassink en Ellen Marneth het bedrijf overgenomen. Bij deze overname is de naam omgedoopt tot Schoonmaakbedrijf Marneth-Wassink V.O.F.. De laatste jaren is er dan ook het nodige geoptimaliseerd. Kwaliteit en service staan bij ons nog altijd bovenaan. Om dit te vervolmaken is het team van interne medewerkers vergroot. Daarnaast gaan onze preventiemedewerkers regelmatig langs klanten. Tijdens deze bezoeken word het werk doorgenomen met onze medewerkers, worden evt. knelpunten besproken en verbeterd. Hierdoor kunnen wij nog beter inspringen op de wensen van onze klanten op.

1500+

Klanten

80000+

Projecten afgerond

Deze bedrijven gingen je voor

Het team van Marneth maakt nu een aantal jaar ons kantoor schoon, en wij zijn hier heel tevreden over. Altijd vriendelijk en strak werk!

Fervent Digital
Lichtenvoorde

"Geen kwantiteit maar kwaliteit"

Timon Wassink
Trotse eigenaar

Werken bij Marneth?

Staat jou vacature er niet tussen, en ben jij ervan overtuigd dat jij ons team kunt versterken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!

info@marneth.nl0544 37 66 79
Meer informatie
Fulltime
Interieur verzorger(ster)

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bedankt! We hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oops! Something went wrong.