Home

Meubel reiniging

MEUBELREINIGING

Bij Marneth-Wassink aan huis kunt u het terecht voor uw bank reinigen, stoelen reinigen, eetkamerstoelen of bureaustoelen reinigen. Maar ook voor het reinigen van tapijt of uw matrassen bent u bij ons aan het juiste adres.

Moe van het schoonmaken? Geen zorgen, we regelen het voor u. Ons personeel komt bij u thuis langs en maakt al uw meubelen schoon met onze technologisch geavanceerde apparatuur, waardoor we elke vlek uit uw stoffen bank of stoelen kunnen verwijderen. Laat het over aan onze experts. We gebruiken milieuvriendelijke producten en reinigingstechnieken die ervoor zorgen dat uw bank of andere meubels er weer fantastisch uitzien.

Desondanks maken veel mensen hun bankstel niet regelmatig schoon. Gelukkig bied Maneth-Wassink aan huis professionele diensten en komt de meubelreiniger graag bij u thuis langs om uw stoffen bank te reinigen. Ze zijn in staat om alle soorten stoffen banken en/of meubels voor u schoon te maken. De professionele schoonmakers van Meubels reinigen aan huis zijn gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten vlekken. Ook kunnen ze u andere diensten verlenen, zoals tapijt reinigen en alle soorten stoffenbekleding reinigen. Deze diensten zijn betaalbaar en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, of het nu gaat om het stoom reinigen, het verwijderen van huisdieren vlekken of andere soorten vlekken wij krijgen het schoon.

Een stoffen is geen eenvoudige klus en kunt u het beste overlaten aan een professional. Door zelf de vlekken proberen te verwijderen op de onjuiste manier, loopt u alleen maar het risico dat de stof van uw bankstel beschadigd. Meubels reinigen aan huis is in elke meubelstof thuis en weet welke behandeling nodig is om uw meubelstof er weer als nieuw uit te laten zien.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bedankt! We hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oops! Something went wrong.